Alpha-h

Alpha-H is een vooruitstrevend merk dat zich toespitst op huidverbetering door gebruik te maken van hoogwaardige ingrediënten zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur en een scala aan vitamines. De doordachte lage pH-waarde van de producten stimuleert de huidcellen om optimaal te presteren, waardoor de ingrediënten diep doordringen tot in de kern van de huid. Dit resulteert in zichtbare en duurzame huidverbetering, zowel op korte als lange termijn.

WAAROM ALPHA-H?

Terwijl dermatologen 25 jaar geleden aarzelden om met fruitzuren te werken, zijn deze nu onmisbaar voor effectieve huidverbetering. Dat is precies waar Alpha-H zich op richt. Of het nu gaat om ernstige acne, hyperpigmentatie, vergrote poriën, fijne lijntjes, rimpels, een doffe teint, een vermoeide (rokers)huid of littekens: fruitzuren vormen de sleutel tot huidverbetering. Waarbij glycolzuur de absolute favoriet is.

Dit komt enerzijds door de wetenschappelijk bewezen effectiviteit en anderzijds omdat glycolzuur het meest veelzijdig is voor verschillende huidcondities en problemen. Met de kleinste moleculaire structuur van alle zuren dringt glycolzuur diep in de huid door. Om dit te bereiken, vereist glycolzuur (net als andere fruitzuren) een lage pH-waarde. Een lagere pH-waarde betekent diepere penetratie van glycolzuur en meer effect in de diepere huidlagen.

Daarom formuleren we al onze fruitzuurproducten (voor zowel professioneel als thuisgebruik) met een lage pH-waarde, zonder de huid uit balans te brengen. Bovendien fungeert glycolzuur als een uitstekende transportstof, waardoor andere actieve ingrediënten dieper in de huid worden getrokken.

Marc Inbane

MARC INBANE is een vooraanstaande speler in de wereld van zelfbruiningscosmetica en heeft een brede aanhang. Tal van invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn al sinds het begin fan. Het merk is niet alleen onderscheiden met diverse awards, maar is ook verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

Het merk biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste door te kiezen voor de luxe producten van MARC INBANE.